En partner, der forstår jer

Vi har selv været der

Hos jobZimulator® har alle bred erfaring fra HR, rekruttering, salg og ledelse. Vi har specialiseret os I metoder, der afdækker kandidaternes kompetencer og adfærd. Vores baggrund og individuelle karriereforløb er fundamentet for at forstå jeres situation og udfordringer.

 
Thomas.jpg

Thomas Markersen

Rådgiver

Som erhvervspsykolog har Thomas 15 års erfaring med personvurderinger, rekruttering og kompetenceafklaring. Hans ekspertise er bl.a. at vurdere adfærden i det gode salg- og ledelsesarbejde og han har stor erfaring med at facilitere jobsimulationer.

Lars Nyeland Kristiansen.jpg

Lars Nyeland Kristiansen

Rådgiver

Lars ekspertise i at observere samt udvikle leder- og sælger kompetencer har han bl.a. bragt i spil i sit internationale arbejde hos Mærsk, Vestas, Dell Computer og Widex. Lars har arbejdet med talentudvikling, salg og rekruttering i det meste af verden. Denne erfaring bruger han i arbejdet med at udvikle skræddersyede jobsimulationer til at afdække nødvendig adfærd og kompetencer.

Moorten.jpg

Moorten Wilkjer

Rådgiver

Moortens mangeårige erfaring indenfor salg og salgsledelse bringer han i spil i vores eget salgsarbejde og som facilitator på vores jobsimulationer. Med hans store viden om, hvilken adfærd og kompetencer, der kendetegner den succesfulde sælger, hjælper han jer med at opstille simulationer som klarlægger netop dette.

2019-02-13_12-28-49.jpg

Steen Svanholmer

Rådgiver

Igennem hele sin karriere har Steen arbejdet med udvikling af personale. Først i forsvaret sidenhen i som butikschef i dagligvarehandlen og rekrutteringsbranchen, senere som HR-chef og konsulent i både private og offentlige organisationer.


 

 

 

Tag fat i os

Hos jobZimulator® er vi specialister i at vurdere, observere og træne  personale og ledelse på en etisk forsvarlig måde.

Vi hjælper jer med at implementere de nødvendige processer og giver jer værktøjer til selv at tage over.
Alternativt stå for hele processen.

Kontakt os


Kontakt

adresse

jobZimulator®
Creators Floor
Howitzvej 60
2000 Frederiksberg

☎ kontakt

one@jobZimulator.com
+45 4224 2462


.